Friday, December 03, 2010

Terkenang Juga Rupanya

Salam rakan-rakan blogger..
Sejak tengah hari semalam internet buat hal
Rasanya baru je TERJATUH HATI dengan dunia BLOG nie...
Apakan daya, tak sangka pulak internet iri hati...
Hehehe...mcm internet ni manusia pulak ;)

Emmmm....ku usahakan juga
Call TM...
Aduhhhh...letih jugak bila call TM ni
Arahan punyalah byk...(mesin yang jawab...)
Tapi memanglah...ramai yang memerlukan perkhidmatan mereka ni
Tapi letih jugak telinga nie..
Sementara dilayan...
Aku dilayan oleh mesin jawapan...
Aduhhhh....panas gak telinga...
Tak pernah call lah katakan...
Tunggu jelah...
Lepas tu dah terpandai sikit hehehe...
Aku buat loud speaker...letak kat tepi
Dah ada orang jawab baru aku bercakap
Sebelum nie tak pernah call pun TM nie
Semua masalah teknikal ni hubby yg uruskan
Tetapi gara-gara dirimu BLOG hehehe
First time rasanya call TM....
Ishhhh....tak sangka pulak aku, dunia blog nie
Tak jumpa sehari terkenang juga ye...
Terfikir rakan-rakan blogger yang lain..
Emmm....begini rupanya tempias dunia blog..


Menjelang malam baru line internet ok..
Dapat bertemu kembali..
Dunia blog, rakan-rakan maya, perkongsian2...
Memang best rupanya...


***Tak sangka boleh terkenang-kenang dengan dunia blog walaupun baru sehari tidak bertemu...emmmm...hebat jugak penangan blogging nie ye :)





17 comments:

Solihin Zubir said...

hehe.. btol..
bila ada blog ni, tiap saat pikir pasal blog..
tiap saat pikir entry apa nk create.. hehe..

azieazah said...

Syabas HASLEENA. Nanti ada banyak lagi yang akan U belajar, dan kita sama-sama belajar..

Leh beri skit nasihat? hehehe
Buatlah entri tentang keluarga, tentang perkembangan anak2 (nanti bila rindu leh baca balik), buat info bermakna, kisah2 lalu...

Sekadar pendapat.
Teruskan...

azieazah said...

Oh ya.. lagi satu yg penting.

Bahasa dan ejaan kena jaga tau... Ramai orang tak masuk lagi blog kita, jika bahasa dan ejaan kita teruk.

Jangan guna bahasa sms, tu selalu jadi badi orang lari... > Pendapat Kak Azie, sbb Kak Azie memang tak masuk blog yg guna bahasa sms...!

n.hasleena said...

SOLIHIN: Tulah kan...harini nak pegi menunaikan janji untuk anak dara tu...ntah mcm mane lah nanti hehehe
KAK AZIE: T.kasih Kak Azie. Ye kak, bila buat entry kisah keluarga, anak2..membuatkan saya baca semula kenangan2 lama...

aida said...

erm..biasalah 2...aida sbb kdg2 jarang online sbb internet tak ok...lagi2 guna broadband..skrg nie kalau nak line broadband laju kena naik tingkat atas...maklumlah rumah dah ada tangga...ok gogooo chaiyokkkkk..kim salam kat qilah dan darwisy

honeyvsbee said...

haha tau takpa lah...blog ni memang berantu...kih3 tp bee guna wifi jiran jer..memang lajuuu

sarah-najwan said...

patutlah senyap sunyi
jengah kat fb..xde
jengah kat blog..xhapdet

ooo..tenet prob..

akak pom sama tau..kalu sehari xtgk blog...

mandi xbasah
tido xlena
mkn xkenyang
buat keje xsiap

wahaahhahahhaahaa....awak pom da kene tempiasnya...

apa2pom..welcomeyyy...

Cma Shiema said...

hehe..welkam to d club..
cma mula2 dulu pun cam tu gakz..he3...
akak tlh ditag..

http://shiemacma.blogspot.com/2010/12/jom-berlari-bersama-blog-larian.html

azieazah said...

Izinkan Kak Azie promote blog awak di blog Kak Azie sinun...

Ati Masrif said...

salam.

samalah kita
kalau tak dapat masuk ...
mahu mandi tak basah..
tido tak lena..huhu

My Life My World said...

Salam Hasleena ... dari blog Kak Azieazah. Baik punyer dia promote blog ni :) Nice Blog ... teruskan menulis yer :)

eelobor said...

salam perkenalan,

hehehe, dah mula ketagih ker?

n.hasleena said...

AIDA:Welcome Aida..

BEE:Yelah Bee..dah mula dah makan tak kenyang hehehe

KAK SARAH:Tulah kak...rindu rasanya tak jumpa blog w/p sehari nie..

SHIEMA:Tq shiema, salam perkenalan ye..

KAK AZIE:Terima kasih banyak2 kak azie :)

KAK ATIE:Yelah kak ati.Ni baru sampai rumah seharian kat luar. Rehat jap..jengah blog :)

MY LIFE WORLD: salam perkenalan ye...akan berusaha utk memperbaiki kelemahan :)

EELOBOR:salam perkenalan...ye la mula dah rindu kat blog nie kalau tak jumpa sehari :)

honeyvsbee said...

hahah...kak nasib en abang memahami kan..

n.hasleena said...

BEE: a'ah Bee...cik suami memahami... :)

GematriA™ said...

ehehehe...
kadangkala siap bawa ke dalam mimpi tahu!
blog mmg seronok..
hahahahahaha..

n.hasleena said...

GEMATRIA:o ye ke....setakat ni belum terbawa dlm mimpi lagi hehehe...