Monday, December 20, 2010

Tak Retilah Pulak...

[Sumbangan Mr.  Google]
Salam semua...
Pagi ni rasa bersemangat nak buat entry,
Tiba-tiba terbantut pulak..
Bukan apa...sebelum ni memang perasan dah pun
Tarikh dan hari kat atas entry tu lewat sehari...
Aikkkk....hari ni lewat dua hari pulak..
Eh...bila view blog jap tadi lewat sehari macam dulu
Mesti set 'time' tak betul ni kot...
Tapi tak retilah cara nak betulkan :(
Macam mana tu ye?
Tak bestlah pulak...
Macam semalam cerita hari minggu tapi hari masih Sabtu...ishh..ishh...
Dahlah aku tak berapa arif sangat nak membetul-betulkan hehehe
Tak retilah pulak camne nak buat...adoi aiiiii....


Macam mana ye?
Harap rakan-rakan blogger boleh bantu hamba yang masih belum tamat belajar dunia blogging ni hehehe...
Diakui sebelum nie cik suami yang banyak tolong buatkan..
Malam tadi dah beritahu mintak tolong betulkan...
Lepas tu terlupalah pulak...
Rasa tak best je nak buat entry baru bila tak selari tarikh dan hari yang sebenar huhu...


***Baru je bersemangat di pagi-pagi hari ni...terganggu lak perasaan nak buat entry gara-gara hari dan tarikh tu isk..isk..isk... :)

13 comments:

Affan Ruslan said...

Salam. Sng je, kat post editor masa nak tulis entry tu, bhgn bawah tu kan ada post options. kat situ lah nak ubah :D

Ati Masrif said...

salam

selalu juga kena mcm tu
bila dah set time and date
bila tgk ..tak auto publish lagi...

sarah-najwan said...

kene setting kat post tu..tgk timer dia..

dulu saya nyer pom gtu..lepas digodek2..berjaya jugak..hehehe

selamat menggodeks..

sal said...

assalamualaikum..
kak sal pun terkadang terkena mcm tu, tak geti nak betulkan..slmt menggodeks moga berjya

Sharifah nor said...

kak pah pun kena jugak..memang tak perasan....kena lah belajar godek2 sendiri..nak harap kan org/anak2 kak pah..emmm..mrk tu lagi gila blogging..mana nak tolong org tua ni..huhuhu...sedey..hahahhaa..

My Life My World said...

Sebelum Post tu kat bawah sekali ada pasal 'Post Option' ... kat situ nanti boleh letak tarikh masa bila kita nak letak tarikh dan masa yang kita nak. Selamat mencuba :)

n.hasleena said...

AFFAN:Tq affan...nnt buat en3 baru sy cuba...

KAK ATI:tulah kak ati...tak bestlahhh hehehe

KAK SARAH:pasni nak cuba godek2 pulak...:)

SAL:ye sal...selamat hehehe

KAK PAH:ye kak pah...pasni nak menggodek hehehe

MY LIFE:ok...terima kasih atas bantuan...nnt sy cuba :)

tipahbee said...

haha dah semua dah gtau tuh boleh tak?

Pn Kartini said...

Salam my dear:)

Moga dah dapat selesai masalah hasil bantuan rakan2 di atas tuu..;)

Jangan panic yaaa..:)

n.hasleena said...

BEE: ok be...boleh dah...time zone akak salah..negara mana ntah hehehe...

PN. KARTINI: wslm....dapat dah kartini...hehehe mcm budak2 pulak hilang mood sikit punya pasal hehehe.. salah pilih time zone rupanya:)

*p/s: terima kasih byk2 ye rakan2 blogger sume...bantuan kalian semua amatlah dihargai :)

♥ manje ♥ said...

alhamdullilah... da setel eh mslh tu? hehe selamat letak entri baru eh? ~

~ yus ~ said...

Ramai dah bagi jawapan tu kan..

Salam petang Isnin ye leena..:)

n.hasleena said...

MANJE:hehehe...yelah manje setel dah :)

YUS:ye....rakan2 blogger sume best..
salam petang isnin juga Yus :)