Monday, December 20, 2010

Follower Ke-100!

Salam semua...
Dengan permulaan yang ala2 sekejap rajin,
Sekejap malas dalam dunia blog hehehe...
Akhirnya dunia blogging telah memikat hati saya...
Terima kasih sekali lagi kepada kak sarah najwan 
Antara yang terawal memberi tunjuk ajar dan semangat..


Tak sangka hari ini menjejak angka 100!!
Terima kasih juga diucapkan kepada semua rakan blogger yang sudi singgah..

Serta sudi memberi komen dan pandangan...
Perkongsian-perkongsian yang amat bermakna dari kalian semua amatlah dihargai..

Oh ye...inilah gerangan anak muda yang menjadi follower yang ke 100!
Terima kasih dik sudi singgah dan follow :)
Seorang anak muda yang masih lagi belajar...
Blog yang berlatarkan belakangkan hitam..
Dengan pengisian yang pelbagai..
Sesuai dengan jiwa anak muda...
Selamat berkenalan...Adik Zoul Husni


About Me

My Photo
Zoul Husni:My Emancipation
A CAPRICORN MAN will has a pair of round big beautiful eyes, a nice structure jaw line,a good listener and can understand everything easily and clearly,can guess what you will say before you even say it,often shake head or touch hair, a big built, have a darker shade of hair and eyes' color,short and strong neck, broad shoulder, muscular, strong hands and grips..My height is proportional to my weight,walk firmly and always take a big long step,like to watch things built with fascinate and wonder about how it is done, a good dancer,careful person in instinct, will mostly see me wearing green, navy, blue, or brown,can get satisfaction from possession of beautiful thing,like to treat guest in my house than visiting my guest at their house, live life in stability and simplicity. Every decision made are already "Sure" and carefully thought out, will not do what has been asked to do if i'm not interested in doing it, the perfect lover in all the Zodiac for nothing we will not do for our love ones, as Love will make us shines...      ***Teringin nak bagi award kepada follower ke-100 ni tapi isk...isk..isk...belum tamat menuntut untuk menghasilkan award...  Tapi tetap nak belajar. Ada sesiapa tak sudi menjadi guru....hehehe

9 comments:

Zoulhusni:My Emancipation said...

adui, segan nye saya..

neway, terima kasih akak....zul terharu sangat..keep in touch sentiasa ye akak..zul wish all de best utk blog akak, nnt kita sama2 singgah blog masing2 k..(^_^)

n.hasleena said...

ZOUL: Sama-sama zoul. Sama2 kita memeriahkan dunia blog... :)

aida said...

tahniah..untuk aida takde hadiahke?

Papa Mifz said...

wah tahniah coz follower dah cecah 3 angka....Papa Mifz dh jd yg ke 101...hehe

n.hasleena said...

AIDA:tq...hadiah? hehehe....

PAPA MIFZ:tq...tapi terkial-kial lagi ni Papa Mifz hehehe. terima kasih sudi follow ye...

Sephi Sephia said...

Tahniah

Saya pun baru dapat lepas follower ke-100. Bukan follower yang penting tapi kepuasan dalam berblog!

=)

n.hasleena said...

SEPHI: tikasih...setuju 100%...kepuasan diri sendiri dan keseronokan yang tersendiri :)

honeyvsbee said...

kih2 bee pun tk nuntut lagi bab buat award nih

n.hasleena said...

BEE: hehehe...akak lagi ler ;D