Thursday, December 02, 2010

Kena Tag? Cemasnya...

Salam rakan-rakan blogger...
Sesudah sarapan menjengah jejak2 rakan...
Ada perkara baru aku perolehi...
Mizz Jaja tag aku..
Apa tu???
Alamak...cemas sekejap...hehehe
Nak buat macam mana ni ye...huhuhu
Tak pernah buat lagi nie
Aku mentah sangat-sangat lagi dalam dunia blogger ni
Tapi takkan mengalah selagi tak mencuba

Mesti ambik masa sikit nie hehehe
Saya budak baru sangat belajar
Kalau salah tolong ajarkan ye..


***Mizz Jaja...akak akan cuba ye :)

9 comments:

Far8 budak baik said...

farid pun..langsung tak pena wat..
hahaha..lahhh..cemass lakk..kah3

n.hasleena said...

FAR8:hehehe...
yelah...org dah tag kena cubalah kan..tapi tak reti nie...

sarah-najwan said...

tag ape?

jawab soklan ke?
join contes ke?

n.hasleena said...

KAK SARAH:hehehe...
join contest lah kak...
tak reti ni..
eden torai hehehe

sarah-najwan said...

hahahaa..

byk step kene buat tu..
1.kalu ada banner kene tepek kat side bar..pastu buat backlink
2. kene folo blog yg buat contes
3.kene copy n3 contes yg awk join dan letak kat komen tuan buat contes

jika pestime mmg sukar..tapi mudah je sbenarnya..tu akaklah masa2 mula join dulu..skrg cam malas..fikir nk buat entry je.

sarah-najwan said...

leena:

yg no 3 tu..copy link yg awak da buat contes dan tulis kat komen tuan punye blog yg n3 contes tu..

jika agak susah..kita fb je..

Suhami Ahmad said...

atok kadang2 buat, kadang2 tak buat...tapi sonok sebenarnyo kalo dapek tagged ni...tak yah nak pikir idea entry lain, publish yo tagged tu

MIZZ JAJA said...

akk kite p0n bru 1st time bt je..mula xreti wat gak..tp try..juz 4 fun!..nnti kt ajar akk cam ne nak tag a.k.a link..hehehe

n.hasleena said...

KAK SARAH: Tq kak...tapi tak cuba lagi. Internet buat hal lak smlm...
ATOK: Buat pun tak lagi nie hehehe
JAJA: Hehehe...tq tagging ye Jaja..tp blm berjaya lagi nie. Internet buat hal pulak...