Friday, December 24, 2010

Baru Menjenguk Semula

Salam semua dan selamat malam...
Minta maaf ye...
Sebab baru online semula malam ini
Sebab petang Khamis aku ke Kajang
Ke rumah emak ku...
Bermalam di sana...
Baru je sampai rumah lebih kurang pukul 10.00 tadi
Oleh itu beberapa hari ni tak dapat untuk berkunjung ke blog rakan-rakan semua
Entry baru pun tak sempat disediakan...

Petang Khamis baru-baru ni aku ke bakery class
Untuk buat cup cake..
Jadi terpaksa minta pertolongan mak aku
Untuk menjaga anak dara dan si bujang aku
Bila petangnya mak nak balik ke Kajang
Anak dara aku nak mengikut neneknya...
Jadi akupun sama-samalah ikut ke sana

InsyaAllah...
Nanti aku akan melawat kalian semua ye


***Emmm...nanti akan aku kongsikan pengalaman menghadiri bakery class ye beserta hasilnya...nyum..nyum..

6 comments:

sarah-najwan said...

owh..patutlah menyenyap..hehe..

nati bole order cup cake ngan awak deh..

Ati Masrif said...

kat mana class bakery tu leena
kita pun minat sgt tau

Fxysche Nas said...

hihhi..
nnt bole buat tutorial cup cake ;)
weeee

sal said...

class bakery..wow..menarik tuh..

@mi_RuL said...

ptot la snyi jew blog nie...hehe

n.hasleena said...

KAK SARAH:demam pulak kak...lagilah senyap..InsyaAllah :)

KAK ATI:sy belajar kat seremban kak :)

FXYSCHE:akak kena expert dulu hehehe...nnt salah ajaran :)

KAK SAL:emmm...menarik juga kak sal...