Sunday, December 26, 2010

Demam Kali Kedua

Salam rakan-rakan blogger...
Baru je bersemangat nak berkongsi cerita
Cerita bakery class..
Tiba-tiba Jumaat malam 
Lepas buat entry "Menjenguk Semula"
Badan tiba-tiba sejuk dan menggigil...
Terus capai sweather....
Rasa macam nak demam semula
Makan ubat demam sebiji dan terus tidur
Malam tu memang menggigil dah badan masa tidur...
Memang tidur malam tu tak lena
Kesejukan, ditambah dengan batuk...
Confirm!
Demam Kali Kedua...
Rasanya baru je baik demam 


Tak sempat lagi nak menjengah blog rakan-rakan  
Hanya sempat BW je sekejap Jumaat malam tu
Rancangan asal nak ke Melaka hari Sabtu
Nak bawa anak jalan-jalan..
Terpaksa dibatalkan
Kepala sakit yang teramat
Badan lemah..tak selera makan pun iye

Tak tahulah mudah je badan ni tak sihat...
Kurang daya tahan ke agaknya...
Mujur demam tak berlarutan...
Tapi bila demam memang lemah sangat badan
Apatah lagi bila makan pun tak selera...

***InsyaAllah ada kesempatan dan kesihatan saya akan mengunjungi rakan-rakan blogger semua ye...

11 comments:

sarah-najwan said...

aiikkk..demam nok bule adik baru kot..hehe..

akak kalu demam..konpom nok bule adik baru..:)

n.hasleena said...

Kak Sarah:tak lah kak hehehe...tapi mmg nak dapatkan adik baru...takde rezeki lagi... :)

azieazah said...

Moga segera sembuh.
Apapun berhati-hati dan berawas selalu.

Kak Azie dulu pun cam tu gak. Demam berulang-ulang.
Bila check kat doctor, blood test ada dengki lak. Tak pasal-pasal masuk wad 5 hari.

azieazah said...

Ops!
RALAT: dengki = denggi.

honeyvsbee said...

hehe akak demam sokmo! sekarang dah ok ?

kakcik said...

SEmoga segera sembuh dengan sepenuhnya. InsyaAllah.

Sephi Sephia said...

Salam

Kak, sekarang ni musimlah.
Banyak berehat dan makanlah sikit walau tak ada selera. Semoga cepat sembuh.

=)

~ yus ~ said...

Baru nak cakap benda yang sama seperti ibu sarah-najwan, rupanya bukan ye.

Penat kot? Lebihkan rehat ye Leena.

@mi_RuL said...

bnyk2 kn lah berehat yer...kecian yer....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Semoga Leena segera sembuh.
Jangan lupa makan ubat.

n.hasleena said...

KAK AZIE:InsyaAllah...terima kasih kak azie atas ingatan..

BEE:tulah bee...lemah daya tahan kot. skrg ok2 gitulah...

KAK CIK:t.kasih kak cik...

SEPHI:mungkin juga musim...t.kasih sephi :)

YUS:tak lagi yus :)InsyaAllah...

AMIRUL:tq. dik...

AZRINA:t.kasih azrina..

p/S: terima kasih semuanya....