Thursday, November 25, 2010

Cuci Mata With Deco!

Simple but nice!

Ni pun Cantikkkk...earth colour
Saje suka2...suka tgok suasana yg cantik dgn harapan blh apply kat rumah sendiri hehehe..
Simple yg sebelah nie kan...gambar2 ni amik dari internet..earth colour, colour yg selamat kan...

Yang nie sy tertarik dgn style wardrobe pink tu...







Satu lagi dgn earth colour in deco.  Tak serabut dgn perabot w/p ruang kecik je kita nampak...






Wardrobe....spt biasa cuma aku tertarik dgn style yg pink tu...tapi kalau aku mgkn tak pilih pink.  Masa anak kecik mmg sesuai tapi nnt dah besar tetiba anak tak nak pink susah pulak..tp terpulang kat masing2 lah. Bkn apa aku suka disekalikan dgn Study Table & ada rak buku sekali.  Cermin solek kat pintu almari.  Mmg praktikal...apatah lagi kalau ruangan yg sempit.  Cuma almari sebelah tu, cermin kabut tu mmg melembutkan suasana tapi kalau aku tak amik kot hehehe...nampak gantungan baju2...kalau tetiba berterabur alamakkkk hehehe... serabut lak mata aku nie...

2 comments:

sarah-najwan said...

salam ziarah..jom kita kenal2..akak pom cikgu gak di kuantn..

akak minat ngan deko tu..tapi xreti..hihi

Coretanku...Ibu Darwisy & Aqilah said...

wslm kak...salam perkenalan. akak ajar subjek apa. sy subjek sejarah...baru je berlalu paper SPM sejarah semalam...aduhhh kecut perut dibuatnya hehehe....Sy minat deco tapi buatnya tak berkesempatan sgt...InsyaAllah akan cuba hehehe