Saturday, January 08, 2011

Beg Comel


[Sumbangan Mr. Google]
Salam semua...
Rindu betul nak buat entry
Tapi apakan daya beberapa hari ni
Masa dan tenaga tak mengizinkan
Minggu pertama persekolahan
Kesibukan melanda
Letih mental dan fizikal :)
Tapi jengah juga blog kengkawan
Namun agak tak berkesempatan
Berlama-lamaan...huhu
Darwisy dengan beg keretanya...yang ni size M

Malam ni setelah BW dan baca entry kengkawan sume
Usahakan diri ini hehehe
Untuk membuat entry...
Tiba-tiba teringat beg comel nie
Sekadar berkongsi minat cik suami
Cik Suami berminat dengan servis online nie
Surfing internet jumpa lak beg comel ni ha...
Cik Suami berminat denga beg nie
Cik Suami belikan untuk si bujang Darwisy
Beg berbentuk kereta...
Memang comel lah beg nie
Kualiti pun bagus
Darwisy pun suka
Exactly bentuk kereta... 
Memang susah sangat nak dapatkan stok beg nie
Sebulan tunggu...

Cik Suami pun advertise kan kat dalam FB
Ramai pulak yang berminat
Jadi Cik Suami order melalui online
Memang sebulan tunggu
Akhirnya seminggu sebelum buka sekolah beg pun sampai
Terus Cik Suami buat urusan pengeposan kepada customer yang order

Harga???
Asalnya nak beli untuk Si Bujang je..
Tapi ramai yang berminat
Sebab agak susah nak dapatkan beg nie
Masa pegi Sunway Pyramid yang anak dara tu main ice skating...
Aku ada ternampak beg nie
RM69.00...untuk size L
Uhhh...boleh tahan mahalnya...
Yang Cik Suami beli dan dapatkan utk yang berminat
RM55 je masuk pos...sama material macam kat Sunway Pyramid tu
Kalau by hand RM50 je Cik Suami jual kat kengkawan
"Emmmm...nasib baik beli kat online nie aku kata..."
Murah lagi...kalau tak...jauh bezanya tu..

Cik Suami pun dah poskan ke beberapa customernya yang order tu
So, tanya semula respons yang dah terima
Emmm...budak-budak kan
Seronoklah....
Oppps...promosi pulak sekali hehehe
Tapi beg ni memang cun lahhhh
Tu yang nak kongsi
Kalau berminat boleh juga roger2 ye....
Sebab rasanya masih ada lagi kot stoknya

***Sibuk dah buka sekolah nie...tapi hati meronta-ronta nak jengah blog hehehe

8 comments:

PuanBee said...

haha ini beg untuk boboy kak..beg gegirl tak do ker ?

n.hasleena said...

hehehe....a'ahlah bee utk boboy.. :) utk gegirl takdo lagi...mana tau kalau cik suami jumpa utk gegirl pas nie :)

Sharifah nor said...

nanti makin besar budak..makin mahal beg..tapi beg makin kecik...

n.hasleena said...

tulah kak...tapi beg nie bawak jenjalan je kak pah...masuk buku tak leh hehehe. tadika boleh lah...

sarah-najwan said...

kalu citer psl beg..hero akak 2 org tu..setahun skoloh..sampai 4 kali tukar beg..

cepat sgt koyaknya..tu psl kami beli yg biasa2 je reganya..penah beli yg mahal sama gak usia eloknya..rabak kat bahagian atas sb letak buku byk sgt..bukan nk ikut jadual..hehe

n.hasleena said...

tulah kak...
anak dara tu pun macam tu. cuma tahun ni tak tukar sbb tahun lepas dah beli 2. mula2 beli takde roda, pastu nak beroda pulak...jadi tahun beg tu dua2 elok lagi...jadi takyah beli...

PuanBee said...

ank bee tuh lg ler..yer2 jer dapat hadiah dr cikgu tadika ..3 hr pertama jer zip rosak kak...bhg bawah tu dah berlubang2..then pakai balik yang lama..bee beli dah 3 thn masuk nih..ingat nk beli gak tp nk cr yg tahan mcm bee beli yg lama tuh!

n.hasleena said...

yelah bee...kena cari betul2 jugak beg ni. kena tgok material dia...kalau tak, tak berbaloi kan..